Ud at spise – idéer

Ud at spise – Gode restauranter i nærheden af Moncarapacho:

Restauranter vi kan anbefale

I området omkring Moncarapacho er der mange restauranter, som vi kan anbefale af forskellige årsager. Der er relativ stor forskel i prisniviau, men alle gode oplevelser.

Tripadvisor giver på følgende link god beskrivelse og rutevejledning til mange på følgende link: Trip Advisor – Restauranter

Dog er der en række restauranter, som vi gerne vil fremhæve:

 1. Restaurant Antonio – denne restaurant er en af vores foretrukne restauranter, der serverer god mad til rimelige priser, og så ligger den i gå-afstand til villaerne. Der er gode fiske-retter, men også deres ”steak on a stone” er en sikker succes.
 2. Restaurant Colibri – denne restaurant ligner meget Restaurant Antonio, hvad angår køkken – dog med små nuancer. Denne restaurant ligger også i gå-afstand fra villaerne og er absolut et besøg værd.
 3. Restauranten ved Hotel Villa Monte – denne restaurant er ny-renoveret i 2015, og ligger på gourmet-niveau til absolut rimelige priser. Absolut et besøg værd. Den ligger på den modsatte side af Moncarapacho – ca. 3 km. fra villaerne, hvilket kan være for langt at gå.
 4. Restaurant Carmen – restauranten ligger tæt på Quelfes i retning af Ana Velha, og den er en familiedrevet restaurant, som ligger i landlige omgivelser. Denne ligger ca. 5 km. fra villaerne.
 5. Real Marina Hotel & Spa (restauranten) Avenida 5 de Outubro, Olhao 8700
 6. Restaurant Le Marquis – er en restaurant på gourmet-niveau og til noget, der nærmer sig danske priser. Den er drevet at et hollandsk ægtepar, der laver fantastisk mad og har en meget sød betjening. Restauranten ligger i bjergene ca. 10 km. ind i landet fra Faro. Ca. 20 min. Kørsel fra villaerne.
 7. Doca’s Pizza – en god pizza-restaurant i Olhao på havne-promenaden. Den er altid en sikker vinder for børn. Ca. 10 min. Kørsel fra villaerne.
 8. Pizza na Pedra – ligeledes en god pizza-restaurant på Olhao’s havne-promenade, som serverer gode pizza og pasta retter. Ca. 10 min. Kørsel fra villaerne.
 9. Restaurant Horta – en restaurant på havne-promenaden i Olhao, som er god til fiske-retter og seafood rice. Ca. 10 min. Kørsel fra villaerne.
 10. Casa Corvo – en fantastisk oplevelse på havnen i Fuzeta. Dette er en lokal restaurant, hvor man for 10 euro får både mad, drikkelse og kaffe. Menuen består af friske fisk efter eget valg (stort udvalg), som steges direkte på en stor grill, når man har valgt. Hertil serveres salat, pom frittes mv. Kan man ikke lide fisk, kan man også få kød – men oplevelsen med fisk er fantastisk. Husk at komme i god tid, da der er rift om pladserne. Ca. 10 min. Kørsel fra villaerne.
 11. Faz Gusto – er en restaurant beliggende i den hyggelige, gamle bydel i Faro. Maden er på gourmet-niveau men til absolut rimelige priser. Her har vi haft gode oplevelser – både med og uden børn. Ca. 20 min. Kørsel fra villaerne.